Egyéni felújítási támogatás konzultáció

Az otthonfelújítási támogatás 2021.01.01-től igényelhető, 2022.12.31-ig.

A vissza nem térítendő támogatás maximum 3 millió forint, ami a felújítási költségvetés fele.

A támogatás utólagos elbírásálással, utófinanszírozással történik. Ezáltal ahhoz, hogy beadhasd a támogatást előre el kell költened azt az összeget, aminek a felét vissza szeretnéd kapni. Csak ezután tudod meg, hogy jóváhagyta-e a Magyar Államkincstár (MÁK) a támogatási kérelmedet. Tehát nagy kockázatot vállalsz.

Ráadásul csak egyszer lehetséges a hiánypótlás, amire egy nagyon rövid 30 napos határidőd lesz.

Ezért lehetőséget biztosítunk, hogy a beadás előtt egy online konzultáció keretében kizárólag a vissza nem térítendő támogatással kapcsolatban a segítségünket kérd. 

Egyéni, csak a te igényeiddel és támogatási kérelmeddel foglalkozó, prezentációval fűszerezett 1 órás online videós konzultációt akár 2 részre is bonthatod:

1. rész:

  • Előminősítés: megvizsgáljuk, hogy a jogszabályi feltételeknek hogyan felelhetsz meg, külön kitérve a buktatókra, mely a te célod megvalósítása során felmerülhet

  • Szükséges dokumentáció: Elküldjük az élethelyzeted szerint szükséges kitöltendő dokumentumokat

  • MÁK állásfoglalások: Csatoljuk neked a téged érintő MÁK állásfoglalás(oka)t, amik kiegészíthetik a rendeletet. Amennyiben szükséges, úgy kérünk MÁK állásfoglalást az egyedi élethelyzetedre.

2. rész:

  • Dokumentáció ellenőrzés: Átnézzük a beadandó dokumentumaidat (pl. számlák, vállalkozási szerződések, kérelem, nyilatkozatok, számlaösszesítő)

A konzultáció ára 2021.03.31-ig történő jelentkezés esetén 25 000 Ft, azt követően 29 900 Ft.

A konzultáció kizárólag a vissza nem térítendő támogatás buktatóit és lehetőségeit elemzi, teljesen elkülönül bármilyen hitelközvetítői tevékenységtől vagy banki terméktől. Ez a vissza nem térítendő támogatáshoz kapcsolódó szakértői konzultációnak a munkadíja, amiről a partner cégtől természetesen számlát is kapsz!

A tapasztalatunkat és tudásunkat a 2020 októberében indított Facebook csoportjainknak köszönhetjük, ahol mára több mint 70 000 tag kérdéseire válaszoltunk és naponta több mint 500 hozzászólás keletkezik, így az összes állásfoglalást lehetőségünk volt összegyűjteni archiválni és a tagok számára kiértékelni.

Az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudsz jelentkezni a konzultációra: