Így nyerhetsz a családi élményekkel!

2019.07.16

Idén nyáron mondj igent:
👍 az élményekre
👍 a családdal, barátokkal töltött minőségi időre
👍 az új helyekre, új lehetőségekre és az új emberekre.

Tarts velem és pipálj ki te is minél több pontot a 60 élményes listámból
(melyet itt te is letölthetsz)

És élvezd, ahogy megtöltik az élmények jó pillanatokkal a napjaidat, ahogy többet nevettek, ahogy önfeledten játszotok, ahogy megélitek a jelent, néha kijöttök a komfort zónából, de igazán feltöltődtök.

És most a minőségi idő és élmények mellett mást is nyerhetsz:

Így tudsz játszani a Facebookon:
Töltsd fel az #élményeketgyűjtünk kihívás valamelyik Anya-talpalós Facebook posztja alá hozzászólásban egy-egy megélt élményetek fényképét, vagy ha nem készült kép, akkor csak mesélj róla, hogy melyiket valósítottátok meg.

Így tudsz játszani az Instagramon: 
Használd az #élményeketgyűjtünk hashtaget az Instagramra feltöltött képednél, valamint a szövegbe jelöld meg az Anya-talpaló-t (@anyatalpalo). 

Használd ezeket minél több képednél az Instagramon, tölts fel minél több képet hozzászólásban a Facebookon, mert annál nagyobb eséllyel indulsz a játékunk nyereményéért, ami a famiilyhu felajánlásával a Marquard Media Famiily portfóliójának 3 magazinjára, az Éva, az Apa és a Gyereklélek magazinokra vonatkozó 1-1-1 éves előfizetés.

A játék augusztus 31-én 20 órakor ér véget, és egy Instagram és egy Facebook  nyertest sorsolunk ki, aki mindhárom magazin-előfizetést megnyeri. A sorsoláson az összes Facebook Anya-talpaló oldalon #élményeketgyűjtünk kihívás kategória alatt megjelent poszt alatt szereplő hozzászólás együttesen vesz részt, az Instagramon pedig az összes #élményeketgyűjtünk hashtag alatt @anyatalpalo megjelöléssel megjelent poszt részt vesz.

A nyereményjáték részvételi szabályzata itt érhető el.

Szuper élményeket és szuper boldog pillanatokat kívánok!
Mea