Pénzügyi-talpaló

Blogbejegyzések

Emlékszem kislányként mindig elvarázsolt, amikor édesanyám megengedte, hogy a nyári szünetben vele tartsak "felnőtt ügyeket" intézni. Az ilyen, számomra nagyon fontos kirándulások során mindig betértünk a posta mellett a nagybetűs BANK-ba is. 9 évesen ott állva a pénztár előtt a sorban, magamba szippantva a pénzintézetek jellegzetes illatát,...


Rólam

Mea- a pénzügyes anya
Mea- a pénzügyes anya

Emlékszem kislányként mindig elvarázsolt, amikor édesanyám megengedte, hogy a nyári szünetben vele tartsak "felnőtt ügyeket" intézni. Az ilyen számomra nagyon fontos kirándulások során mindig betértünk a posta mellett a Bankba is. 9 évesen ott állva a pénztár előtt a sorban, magamba szippantva a pénzintézetek jellegzetes illatát, megirigyelve az ápolt ügyintézők sürgését-forgását, fogalmazódott meg először bennem, hogy én szívesen dolgoznék ilyen helyen. 

Aztán megszületett a 2 gyermekem, egymás után nagyon gyorsan (1 év különbséggel). És sajnos a banki kötött munkavégzési formámba már nem tudtam visszailleszteni magamat úgy, hogy a munka-magánélet egyensúlyt is meg tudjam teremteni. Közben elindult az Anya-talpaló oldalam is, ahol a szenvedélyemet vittem tovább: segíteni más anyukáknak, csak most éppen abban, hogy jól/jobban éljék meg az anyaságot.

De valami mégis hiányzott. Eddig. Az a miliő, az az illat, amit anno éreztem, mikor a pénzügyekben segíthettem.  Mert közgazdászként, több, mint 15 éves banki tapasztalattal a hátam mögött mégis csak a számok világában vagyok a leghitelesebb. 

Ezért hát útnak indul az Anya-talpaló egy új területe, a Pénzügyi-talpaló, ahol nem kisebb a célkitűzésem, mint hogy az anyukák, a családok pénzügyi tanácsadója, álmok megvalósítója, felmerült problémák, kérdések megoldója legyek. Anyaként a saját bőrömön érzem, hogy milyen pénzügyi kihívások állnak egy család előtt, ex bankosként pedig pontosan tudom, hogy mik a legjobb megoldások ezekre.

Legyen szó bankszámláról, hitelfelvételről, CSOK vagy Babaváró kölcsön igénylésről, biztosításokról,  mostantól ebben is számíthattok rám és szakértő csapatomra.

Mea Jelentkezz  ingyenes hitel tanácsadásunkra!  

Add meg az alábbi adataidat és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.